Reservation

Traditionel

Nytårsmenu

PUKs Nytårsmenu

D. 31.12.2026

Lille Nytårsmenu - 3 retter

 

Velkomst glas bobler

____________________

Forrett

Pocheret torsk med champagnesauce, urteolie, muslinger & ørredrogn.

____________________

Hovedrett

Oksemørbrad med vintergrønt, pommes Anna & sauce bordelaise.
____________________

Dessert

Gâteau Marcel med vaniljeis, crumble & pærekompot.

____________________

Pris pr. person:

 695,00 kr.

 

 

Stor Nytårsmenu - 5 retter

 

Velkomst glas bobler

____________________

Snack

Friterede østers med tartar sauce, piment & karse.

____________________

Første ret

Hummerhaler med confiteret selleri & gulerod, hummerbisque.

____________________

Anden ret

Pocheret torsk med champagnesauce, urteolie, muslinger & ørredrogn.

____________________

Hovedrett

Oksemørbrad med vintergrønt, pommes Anna & sauce bordelaise.

____________________

Dessert

Gâteau Marcel med vaniljeis, crumble & pærekompot.

____________________

Pris pr. person:

 945,00 kr.

Vinmenu

Standard Vinmenu / Alkoholfri menu

Inclusiv vand med eller uden brus

2022 Sauvignon Blanc, Domaine des Chezelles, Touraine, Loire, Frankrig

2021 Château La Croix Chantecaille, Saint Emilion Grand Cru, Bordeaux, Frankrig

2017 Taylor’s, Late Bottled Vintage Port, Duero, Portugal

Pris pr. person:

 225,00 kr.

 

 

PUKs Luksus Vinmenu 

Velkomst bobler opgraderet til Champagne

Inclusiv vand med eller uden brus

2024 Pouilly Fumé, Domaine Jean Marie Reverdy Touraine, Loire, Frankrig

2022 Auxey Duresses Blanc, Domaine Agnes Paquet, Bourgogne, Frankrig

2024 Bandol Rosé, Domaine Tempier, Provance, Frankrig

2017 Château Talbot 4er cru, Saint-Julien, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig

2009 Colheita Port, Vinhos Niepoort, Duero, Portugal

Pris pr. person:

695 ,00 kr.

 

 

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.