DRIKKEVARER

Drikkevarer i Restaurant PUK

Vi går ikke kun op i vores mad – vi går også op i hvad der skal drikkes til den. Derfor har vi et stort udvalg af øl, vand, vin og snaps.

Uffe er vinekspert – du kan altid få vin der passer til maden

Vi har nøje udvalgt vores vine, således at de fremhæver madens smagsnuancer, så oplevelsen af maden løftes til nye højder. Vores egen boss, Uffe er er en excellent vinkender og I er altid velkomne til at spørge ham eller en af tjenerne til råds, når vinen skal vælges. Hvis du er heldig, kan du endda møde nogle af de særlige vine fra Uffes egen vinsamling. Se vinkort her

Øl og snaps – det er dansk når det er bedst!

Vi har et stort udvalg af øl, både på flaske og perlende frisk fra fad, særligt er vi stolte af vores egen Puk Special fra Svaneke Bryghus.
Ingen sild uden snaps, vel? Vi har altid mellem 40-50 forskellige snapse, akvavitter og brændevine, både danske og udenlandske og de serveres enten tempererede eller afkølede. Så vi har helt sikkert også en eller flere der passer til din gane. Husk endelig at drikke en god brændevin til osten – det gør altså bare noget ved oplevelsen. Se ølkort – se snapsekort

Kaffe skal der til efter et godt måltid

Efter et ordentligt måltid kan det være godt at slutte af med en god kop kaffe eller te. Heller ikke her går vi på kompromis med kvaliteten, spørg vores tjenere og så laver vi den kaffe der passer bedst til dig. Vi vil rigtigt gerne anbefale vores Irish Coffee, det kan være en kærkommen måde at afslutte en god middag på.

KOM MED I KLUB PUK OG FÅ FORDELE

Få invitationer til særarrangementer, temaaftner og unikke tilbud. Adgang til konkurrencer kun for Klub Puk medlemmer.


Ved deltagelse accepteres at Restaurant Puk må sende gode tilbud via e-mail og sms

Restaurant Puk
Vandkunsten 8
1467 KBH

Tel: (+45) 33 11 14 17
E-mail: puk@restaurantpuk.dk

Åbningstider

Man - Søn 10:00 - 23:00
23.-26. dec Lukket
31. dec Lukket
1. jan 12:00 - 21:30

Følg os på: