kl. 22.00 - 01.00
Der serveres hjemmebagt brød til alle retter. Hvidt brød med eller uden kommen eller rugbrød.
Sild
PUKs krone sild
Rørt med creme fraiche, Krone Snaps og dild
78,-
Karrysild
Serveret med syrlige æbler, blomster kapers og løg
Christiansøsild
Serveret med rødløg, kapers og creme fraiche double
88,-
'Sol over Gudhjem'
Røget sild serveret med rå æggeblomme, purløg og radiser
"Snapsemad"
Kartofler, æg, ansjoser, hjemmelavet mayonnaise, rå løg, ristede løg og purløg
85,-
Fisk/Skaldyr
Røget laks
Serveret med røræg royal
118,-
Hjemmelavet gravad laks
Serveret med rævesovs/dilddressing
95,-
Rejemad
Serveret med hjemmelavet citron mayonnaise og dild
Æg og rejer
Serveret med mayonnaise og dild
Vegetar
Kartoffelmad
Med rygeostecreme, radiser og sprøde kartoffelchips
Tomater og kogte æg
Med sommersalat
Tatar af kød
PUK's rørt tatar af okseinderlår
Med sennep, cognac og urter. Hertil fritter med krydderurte mayonnaise
138,-
Tatar af okseinderlår
Klassisk serveret med peberrod, pickles, løg og kapers
Kød/høns
Klassisk roastbeef
Serveret med peberrod, grov hjemmelavet remoulade, syltet agurk og ristede løg
Roastbeef
Serveret med bløde løg, syltet agurk og spejlæg
Hønsesalat med hjemmelavet mayonnaise
Serveret med stegt bacon på ristet hvidt brød
Sprængt kalvebryst
Med pickles og peberrod
De lune
Smørstegt rødspættefilet
Med hjemmelavet citron mayonnaise og dild
128,-
Paneret rødspættefilet
Med grov hjemmelavet remoulade, citron og dild
98,-
Fiskefrikadelle
Med hjemmelavet remoulade, citron og dild
82,-
Lun leverpostej
Serveret med sprød bacon, stegte champignon, syltet agurk og rødbeder
Ribbensteg på rugbrød
Serveret med hjemmelavet rødkål og syltede agurker
Frikadeller på rubrød
Pariserbøf
Serveret med peberrod, pickles, løg, kapers, rødbeder og rå æggeblomme
148,-
PUK Maxi bøfsandwich
Serveret med brun sovs, bløde løg og agurksalat. Hertil pommes frites og remoulade
Tartelet med høns i asparges
Serveret med stegt bacon og sprødt kyllingeskind
PUKs stjerneskud
Med dampet rødspættefilet, stegt paneret rødspættefilet, asparges og håndpillede rejer
CONTACT & OPENING TIMES
Restaurant PUK
CVR: 36902892
Vandkunsten 8, 1467 kbh k
E-mail:
puk@restaurantpuk.dk
Telefon:
33 11 14 17
Monday
10.00 - 23.00
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday