Aftenmenu

Kl. 17.00 - 22.00​

Puk anretninger​

Stegt Flæsk

​Kun søndag og onsdag

med kartofler, persillesovs, rødbede & sennep

189,-

Det kolde bord

​Minimum 2 personer

  • 2 slags sild
  • Gravad laks med rævesovs
  • Fiskefilet med remoulade & citron
  • Hønsesalat med bacon & svampe
  • Mørbradbøf med bløde løg & agurkesalat
  • og/eller
  • Tartelet med høns i asparges
  • Ost med hjemmesylt & rugkiks

Pris pr. person 295/345,-

Forretter​

Østers

Med vinaigrette

118,-

Røget laks

​Serveret med rygeostecreme og friske krydderurter på ristet rugbrød

118,-

Rejecocktail

Med hjemmelavet skaldyrsdressing & urtesalat

118,-

Moules Marinières

​Hvidvinsdampede Vilsund Blåmuslinger, krydderurter, smør & persille

125,-

Klassisk fiskesuppe

Med aioli, croutoner & gruyère

125,-

Klassisk tatar

Med pickles, rødbeder, kapers, peberrod, rå hakkede løg & rå æggeblomme

138,-

Rørt Tatar

Med trøffel pommes frites, salat, vinaigrette & estragoncrème - Hovedret

265,-

Tarteletter

Med høns i asparges, brøndkarse & sprødt kyllingeskind

128,-

Hovedretter (Fisk)​

Moules Frites

Hvidvinsdampede Vilsund Blåmuslinger med krydderurter, pommes frites & aïoli 189

275,-

Fyldt Rødspætte

Med håndpillede rejer, skaldyrssauce, asparges & nye kartofler

275,-

Helstegt rødspætte i rugmel

Med nye kartofler, agurkesalat, råsyltede tyttebær & smørsauce

245,-

Bouillabaisse

Klassisk fiskesuppe fra Marseille med skaldyr, havtaske, 345

blåmuslinger & rouilles. Serveres med surdejsbrød

345,-

Hovedretter (Kød)​

Wienerschnitzel

​Med dreng, ærter, brasede kartofler & kraftig skysovs

245,-

Plankebøf

​serveret på massiv egetræsplanke med bagt kartoffelmos, karamelliseret løg, krydderurtesmør & demi glace

265,-

Bøf Bearnaise af dansk oksemørbrad

​Med pommes frites & hjemmelavet béarnaisesauce

285,-

Peberbøf

​Med Madagaskarpeber sauce, 3 slags garniture & Pommes frites - flamberes ved bordet (min. 2 personer)

345,-

Pariserbøf

​Med peberrod, pickles, løg, kapers, rødbeder & rå æggeblomme

189,-

Hovedretter (Vegetar)

Lun Æggekage

Med nye kartofler, sommergrønt, gruyère & estragoncrème

179,-

Børnemenu (under 12 år)

Rødspættefilet

Med pommes frites, citron & remoulade

85,-

Oste

Camembert Frites

Med solbær syltetøj & ristet franskbrød

108,-

Udvalg af danske oste

med hjemmesylt & rugkiks

125,-

Desserter

Citronfromage

Med flødeskum & havrecrunch

88,-

Dagens Dessert

Spørg venligst vores tjener

88,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

11.30​ - 24.00

Tirsdag

11.30​ - 24.00

Onsdag

11.30​ - 24.00

Torsdag

11.30​ - 24.00

Fredag

11.30​ - 24.00

Lørdag

11.30​ - 24.00

Søndag

11.30​ - 24.00

Selskaber på over seks personer kan kun betale med kreditkort.​