Aftenmenu

Kl. 17.00 - 22.00​

Forretter​

Fiskekonens platte

  • PUKs Krone-sild rørt med creme fraiche, Krone Snaps og dild
  • Hjemmelavet gravad laks serveret med 'rævesovs' / dilddressing
  • ​Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, citron og dild
  • ​Håndpillede rejer med æg og mayonnaise

(pris pr. person: 139,-)

Rejecocktail

​​Serveret med hjemmelavet dressing 1000 øer-dressing og urtesalat

​98,-

PUKs krone sild

​Rørt med cremefraiche, Kronesnaps og dild

88,-

Hjemmelavet gravad laks

​Serveret med rævesovs/dilddressing

98,-

Røget laks

​Serveret med rygeostecreme og friske krydderurter på ristet rugbrød

118,-

Blåmuslinger fra Vilsund (øko) 

dampet i hvidvin med hvidløg, skalotteløg, smør & persille

125,-

Pølsebord

​Med udvalg af røgede, spegede og tørrede pølser med sennep og surt

98,-

Tatar

​Klassisk, serveret med pickles, rødbede, peberrod, kapers,rå hakkede løg og rå æggeblomme

138,-

Brødkurv

​Med hjemmebagt brød serveret uden forret

20,-

Hovedretter (Fisk)​

Grillet laks

​Serveret med kogte kartoffel, hjemmelavet sauce hollandaise og sæsonens grønt

215,-

Blåmuslinger fra Vilsund (øko) 

dampet i hvidvin med hvidløg, skalotteløg, smør, persille, samt Pommes frites & mayonnaise

175,-

Rødspættefilet

​Med pomfritter og hjemmelavet remoulade

178,-

Vegetar planke

​Med stegte grønsager og bagt kartoffelmos

168,-

Hovedretter (Kød)​

Flæskesteg

​Serveret med rødkål, kogte kartofler, skysause og agurkesalat

178,-

Plankebøf

​Serveret på et stykke massivt egetræ med bagt kartoffelmos, brændte løg, krydersmør og demi-glace

225,-

Hakkebøf

​Serveret med spejlæg, bløde løg, kogte kartofler og brun sovs

168,-

Wienerschnitzel

​Serveret med ærter, brasede kartofler og skysovs

215,-

PUK Maxi bøfsandwich

​Serveret med skysovs, bløde løg, ristede løg, agurkesalat, pommes frites og hjemmelavet remoulade

158,-

Hjemmelavede frikadeller

​Serveret rødkål, kogte kartofler og agurkesalat

168,-

Ribeye 250g

​Af danske Jerseyfilet serveret med pomfritter og hjemmelavet bearnaisesauce

265,-

Vegetar

Friske salater 

med smilende æg, citron syltede bøgehatte, avocado & ristede mandler

125,-

Stegte grøntsager 

​Serveret på massiv egetræsplanke med bagt kartoffelmos & krydderurtesmør​

168,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

10.00​ - 23.00

Tirsdag

10.00​ - 23.00

Onsdag

10.00​ - 23.00

Torsdag

10.00​ - 23.00

Fredag

10.00​ - 23.00

Lørdag

10.00​ - 23.00

Søndag

10.00​ - 23.00