Aftenmenu

Kl. 17.00 - 22.00​

Forretter​

Klassisk løgsuppe

med timiam, crouton & gruyere

115,-

Klassisk fiskesuppe

med Aioli, croutons & gruyere

125,-

Gravad laks

​med dild, rug crouton, brøndkarse & urtecreme serveret med Surdejsbrød ​

120,-

Moules Marinières

Blåmuslinger fra Vilsund. Dampet i Hvidvin med Urter, Hvidløg & gulerødder

125,-

Rillette 

af and & svinekød Serveret med Sennepscreme, Cornichoner, Rødbede & Surdejsbrød​​

115,-

Klassisk fiskesuppe

Med aioli, croutoner & gruyère

125,-

Hovedretter (Fisk)​

Moules Frites

Blåmuslinger fra Vilsund. Dampet i Hvidvin med Urter, Hvidløg & Gulerødder.

Serveret med Pommes Frites & Aïoli 

195,-

Brændende Kærlighed

Stegt Torsk serveret med Pommes Purée, Bacon, Karamelliseret Løg, Rødbede, Persille & Brunet Smør Sauce.

195,-

Bouillabaisse

Klassisk fiskesuppe fra Marseille med havtaske, blåmuslinger & croutoner. Serveres med surdejsbrød, gruyere & rouilles. Minimum 2 personer. 

Pris pr. person 345,-

Hovedretter (Kød)​

Confit de Canard

Confiteret Andelår serveret med Rødkål, Æble, Svesker, Braiseret Kartoffel & Andeskysauce

​245,-

Wienerschnitzel

​Klassisk Schnitzel af Kalv med 'Dreng', Grønne Ærter, Smørstegte Kartofler & Demi Glace

245,-

Boeuf Bearnaise 

​​Chateaubriand serveret med Haricot Verts, Rødvinsglaseret Skalotteløg, Pommes Frites & Håndpisket Bearnaisesauce​​

325,-

Hovedretter (Vegetar)

Lun Æggekage

Med nye kartofler, sommergrønt, gruyère & estragoncrème

179,-

Børnemenu (under 12 år)

Rødspættefilet

Med pommes frites, citron & remoulade

85,-

Oste

Camembert Frites

Med solbær syltetøj & ristet franskbrød

110,-

Udvalg af danske oste

med hjemmesylt & rug crouton

125,-

Ost & Desserter

Camembert frites

med Solbærsyltetøj & Ristet Formbrød

110,-

Udvalg af danske oste

med hjemmesylt & rug crouton

125,-

Klassisk Ris a la mande

med kirsebærsauce​

95,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

11.30​ - 24.00

Tirsdag

11.30​ - 24.00

Onsdag

11.30​ - 24.00

Torsdag

11.30​ - 24.00

Fredag

11.30​ - 24.00

Lørdag

11.30​ - 24.00

Søndag

11.30​ - 24.00

Selskaber på over seks personer kan kun betale med kreditkort.​