Aftenmenu

Kl. 17.00 - 22.00​

3 retters menu​

Vores 3 retters menu indeholder:

  • 1 glas Champagne Taittinger: +75,-
  • Friske hvide asparges med sauce mousseline

  • Braiseret kylling m. skysovs, agurkesalat, rabarberkompot & nye kartofler
    ​eller
  • Frikiadeller med stuvet spidskål, citronskal, persille & nye kartofler

  • Citronfromage med flødeskum
    ​eller
  • 3 slags oste med passende garniture

Vinmenu, 3 glas: 275,-

Forretter​

Rejecocktail

Med hjemmelavet skaldyrsdressing & urtesalat

118,-

PUKs krone sild

med creme fraiche, dild og Krone Snaps

88,-

Hjemmelavet gravad laks

​Serveret med rævesovs

98,-

Røget laks

​Serveret med rygeostecreme og friske krydderurter på ristet rugbrød

118,-

Blåmuslinger fra Vilsund (øko)

dampet i hvidvin med hvidløg, skalotteløg, smør & persille

125,-

Skaldyrssuppe

Serveret med håndpillede rejer

125,-

Friske salater

Serveret med Tebstrup gedeost, ristede valnødder, grønne syltede asparges & croutoner

135,-

Friske hvide asparges

Serveret med sauce mouselline

125,-

Udvalg af røgede, spegede & tørrede pølser

Serveres med sennep & surt

98,-

Skagenskinke

Serveres med kapers, syltet porre og urtemayonnaise

118,-

Klassisk tatar

Med pickles, rødbeder, kapers, peberrod, rå hakkede løg & rå æggeblomme

138,-

Hovedretter (Fisk)​

Blåmuslinger fra Vilsund (øko)

dampet i hvidvin med hvidløg, skalotteløg, smør, persille, samt Pommes frites & mayonnaise

175,-

Grillet laks

Med kogte kartofler, sæsonens grønt & hjemmelavet sauce hollandaise

215,-

Rødspættefilet

Med pommes frites & hjemmelavet remoulade

178,-

Hovedretter (Kød)​

Flæskesteg

​Serveret med rødkål, kogte kartofler, skysovs og agurkesalat

178,-

Bøf serveret på massiv egetræsplanke

Serveret med bagt kartoffelmos, brændte løg, krydderurtesmør & demi-glace

225,-

Braiseret kylling

Serveret med skysovs, agurkesalat, rabarberkompot & nye kartofler

168,-

Wienerschnitzel

​Serveret med dreng, ærter, brasede kartofler & skysovs

215,-

PUK Maxi bøfsandwich

​Serveret med skysovs, bløde løg, ristede løg, agurkesalat, pommes frites og hjemmelavet remoulade

148,-

Hjemmelavede frikadeller

​Serveret med kogte kartofler og stuvet spidskål

168,-

Ribeye 250g

​Af danske Jerseyfilet, serveret med pomfritter og hjemmelavet bearnaisesauce

265,-

Hovedretter (Vegetar)

Friske salater

Med smilende æg, citron syltede bøgehatte, avocado & ristede mandler

125,-

Børnemenu (under 12 år)

Hjemmelavede frikadeller

Med pommes frites

75,-

Rødspættefilet

Med pommes frites & hjemmelavet remoulade

75,-

Oste

Gammel ost

Med fedt, sky og rå løg

88,-

Friturestegt Camembert

Med solbær syltetøj

98,-

Blåskimmeloste

Vi har et større udvalg

88,-

Danske oste

Vi har et større udvalg

118,-

Desserter

Coupe Danmark

Med vaniljeis & lun chokoladesauce

88,-

Citronfromage

Med flødeskum

88,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

10.00​ - 23.00

Tirsdag

10.00​ - 23.00

Onsdag

10.00​ - 23.00

Torsdag

10.00​ - 23.00

Fredag

10.00​ - 23.00

Lørdag

10.00​ - 23.00

Søndag

10.00​ - 23.00