Julemenuer

Det lille julemenu  

Det lille julebord serveres kun frokost mandag-søndag​

Fisk:

Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg

Gravad laks med rævesovs, friske kryddeurter & dild

Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød & fjekræ:

Julemedister med grønlangkål, brunede kartofler & og sennep

Ribbensteg med rødkål og surt

Rillette på and & gris med sennepscreme, cornichoner & rødbede

Finale:

Udvalg af Danske Oste med Hjemmesylt & Rug Crouton

Pris pr cuv. 345,00 kr

Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr

Klassisk Ris a la mande med kirsebærsauce, pris pr cuv 45,00 kr

Det store julemenu

​Det store julebord serveres både frokost og aften mandag-søndag

Fisk:

Karrysild med løg, smilende æg, æbler og blomsterkapers 

Marinerede sild med Fanefjord Snaps, gulerødder & dild. Serveret med smilende æg og skalotteløg

Håndpillede Grønlands rejer med citron og mayonnaise

Gravad laks med rævesovs, friske kryddeurter & dild 

Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød & fjerkræ:

Andelår Confit med æble, svesker, timian & andesky

Julemedister med grønlangkål, brunede kartofler & sennep 

Ribbensteg med rødkål og surt

Rillette på and & gris med sennepscreme, cornichoner & rødbede

Finale:

Udvalg af danske Danske oste med hjemmesylt & rug crouton

Klassisk Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr cuv. 475,00

​Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr.​

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

11.30​ - 24.00

Tirsdag

11.30​ - 24.00

Onsdag

11.30​ - 24.00

Torsdag

11.30​ - 24.00

Fredag

11.30​ - 24.00

Lørdag

11.30​ - 24.00

Søndag

11.30​ - 24.00

Selskaber på over seks personer kan kun betale med kreditkort.​