Julemenuer

Lille julemenu

Lille julemenu: serveres kun til frokost, mellem kl. 12 og 15.

Fisk:

Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg

Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs

Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød:

Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler

Ribbensteg med rødkål og surt

Anderillette med sennep og cornichons

Oste:

Oste i udvalg med passende garniture

Ris a la mande med kirsebærsauce, + 45,00 kr.

Pris pr cuv. 345,00 kr

Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr.

Julemenu

​Der serveres kun julemenu i weekenderne
​19-20 nov., 26-27 nov. 3-4 dec. 10-11 dec.- 18-19 dec.

Fisk:

Karrysild med løg, smilende æg, blomster kapers og æbler

Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg

Håndpillede rejer med citron og mayonnaise

Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs

Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød:

Andelårsconfit, sprødstegt med æbler,svedsker,timian og andesky

Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler

Ribbensteg med rødkål og surt

Anderillette med sennepscreme , cornichons og rødbeder

Oste:

Oste i udvalg med passende garniture.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Pris pr cuv. 475,00

Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr.

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

11.30​ - 24.00

Tirsdag

11.30​ - 24.00

Onsdag

11.30​ - 24.00

Torsdag

11.30​ - 24.00

Fredag

11.30​ - 24.00

Lørdag

11.30​ - 24.00

Søndag

11.30​ - 24.00

Selskaber på over seks personer kan kun betale med kreditkort.​