Nytårsmenu

Velkomst:

Cremant de Bourgogne og passende snacks

Forret:

Skalddyrs bisque, krabbe og jordskok

Mellemret:

Røget laks, kartoffel, caviar, fed fløde, urteolie

Hovedret:

Himmerlands mørbrad, pommes Anna, kraftig rødvinssauce , løgpure med æble og honning, tærte med spinat og grønkål

Dessert:

Vanille”fromage”, ananas
Limetærte, vanillecreme

Vine:

Hvid Bourgogne Dom Bichot
Rød rhone Lirac Dom. Marcoux
Sauterne Dom Gravas

Kaffe og Kransekage

1 Glas champagne til afsked

Pris pr cuv. 1400 kr

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

11.30​ - 24.00

Tirsdag

11.30​ - 24.00

Onsdag

11.30​ - 24.00

Torsdag

11.30​ - 24.00

Fredag

11.30​ - 24.00

Lørdag

11.30​ - 24.00

Søndag

11.30​ - 24.00

Selskaber på over seks personer kan kun betale med kreditkort.​