Natmad​

kl. 22.00 - 01.00​

Der serveres hjemmebagt brød til alle retter. Hvidt brød med eller uden kommen eller rugbrød.

Sild​

PUKs krone sild​

Rørt med creme fraiche, Krone Snaps og dild

78,-

Karrysild​

Serveret med syrlige æbler, blomster kapers og løg

78,-

Christiansøsild​

Serveret med rødløg, kapers og creme fraiche double

88,-

'Sol over Gudhjem'​

Røget sild serveret med rå æggeblomme, purløg og radiser

88,-

"Snapsemad"

Kartofler, æg, ansjoser, hjemmelavet mayonnaise, rå løg, ristede løg og purløg

85,-

Fisk/Skaldyr

Røget laks

Serveret med røræg royal

118,-

Hjemmelavet gravad laks​

Serveret med rævesovs/dilddressing

95,-

Rejemad

Serveret med hjemmelavet citron mayonnaise og dild

118,-

Æg og rejer

Serveret med mayonnaise og dild

118,-

Vegetar

Kartoffelmad

Med rygeostecreme, radiser og sprøde kartoffelchips

85,-

Tomater og kogte æg

Med sommersalat

85,-

Tatar af kød

PUK's rørt tatar af okseinderlår

Med sennep, cognac og urter. Hertil fritter med krydderurte mayonnaise

138,-

Tatar af okseinderlår

Klassisk serveret med peberrod, pickles, løg og kapers

78,-

Kød/høns

Klassisk roastbeef

Serveret med peberrod, grov hjemmelavet remoulade, syltet agurk og ristede løg

85,-

Roastbeef​

Serveret med bløde løg, syltet agurk og spejlæg

85,-

Hønsesalat med hjemmelavet mayonnaise

Serveret med stegt bacon på ristet hvidt brød

85,-

Sprængt kalvebryst

Med pickles og peberrod

85,-

De lune

Smørstegt rødspættefilet​

Med hjemmelavet citron mayonnaise og dild

128,-

Paneret rødspættefilet​

Med grov hjemmelavet remoulade, citron og dild

98,-

Fiskefrikadelle​

Med hjemmelavet remoulade, citron og dild

82,-

Lun leverpostej

Serveret med sprød bacon, stegte champignon, syltet agurk og rødbeder

78,-

Ribbensteg på rugbrød

Serveret med hjemmelavet rødkål og syltede agurker

78,-

Frikadeller på rubrød

Serveret med hjemmelavet rødkål og syltede agurker

78,-

Pariserbøf

Serveret med peberrod, pickles, løg, kapers, rødbeder og rå æggeblomme

148,-

PUK Maxi bøfsandwich

Serveret med brun sovs, bløde løg og agurksalat. Hertil pommes frites og remoulade

148,-

Tartelet med høns i asparges

Serveret med stegt bacon og sprødt kyllingeskind

118,-

PUKs stjerneskud

Med dampet rødspættefilet, stegt paneret rødspættefilet, asparges og håndpillede rejer

138,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

10.00​ - 23.00

Tirsdag

10.00​ - 23.00

Onsdag

10.00​ - 23.00

Torsdag

10.00​ - 23.00

Fredag

10.00​ - 23.00

Lørdag

10.00​ - 23.00

Søndag

10.00​ - 23.00