Påskefrokost (fra 4 - 22 april)

Lille påske frokost (pris pr. person)​

  • Hjemme lavede karrysild med æg,løg og kapers
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Gravad laks med rævesauce og surbrød
  • Tartelet med høns i asparges
  • Rullepølse af lam
  • Ost

268,-

Stort plate frokost og aften (pris pr. person)​

  • Hjemmelavede karrysild med æg, løg og kapers
  • Skidne æg

  • Håndpillede rejer med æg og mayonnaise
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Røget laks med rygeostecreame
  • Rullepølse af lam
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Tarltelet med høns i asparages
  • Oste med passende garniture
  • Citroen fromager

395,-

Kontakt & Åbningstider

Restaurant PUK

CVR: 36902892

Vandkunsten 8, 1467 kbh k

E-mail:

puk@restaurantpuk.dk

Telefon:

​33 11 14 17

Mandag​

10.00​ - 23.00

Tirsdag

10.00​ - 23.00

Onsdag

10.00​ - 23.00

Torsdag

10.00​ - 23.00

Fredag

10.00​ - 23.00

Lørdag

10.00​ - 23.00

Søndag

10.00​ - 23.00