cremet skaldyrsbisque på jomfruhummer.
Serveret med håndpillede grønlandsrejer & friske krydderurter
135,-
med pocheret æg, spinat, muskatnød & sauce hollandaise.
Serveret på ristet surdejsbrød
145,-
blåmuslinger fra Vilsund Dampet i hvidvin med urter, hvidløg & gulerod
125,-
klassisk grøntsagssuppe fra Sydfrankrig med hvide bønner, macaroni & basilikum pesto.
Serveret med surdejsbrød
125,- / 175,-
Serveret på sprødstegt surdejsbrød
135,-
Serveret på sprødstegt surdejsbrød
120,-
blåmuslinger fra Vilsund Dampet i hvidvin med urter, hvidløg & gulerødder. Serveret med pommes frites & aïoli
195,-
serveret med pommes purée, bacon, hårdkogt æg, kapers, rødbede & sennepssauce
245,-
serveret med torsk, kammusling, blåmusling, håndpillede grønlandsrejer, friske krydderurter & vintergrøntsager
- Minimum 2 personer
Pris pr. person 345,-
serveret på massiv egetræsplanke med pommes duchesse, rødvinsglaseret skalotteløg, krydderurtesmør & demi Glace
295,-
kalveschnitzel med ‘dreng’, grønne ærter, smørstegte kartofler & demi glace
245,-
dansk bøf chateaubriand med haricot verts, rødvinsglaseret skalotteløg, pommes frites & håndpisket bearnaisesauce
325,-
flamberet peberbøf med madagaskar pebersauce haricots verts, rødvinsglaseret skalotteløg & pommes frites
- Minimum 2 personer
Pris pr. person 325,-
med solbærsyltetøj & ristet franskbrød
110,-
med hjemmesylt & rug crouton
125,-
med vaniljecrème & sprød sukkerskorpe
95,-
med flødeskum, knas & citrus
95,-
klassisk fransk tærte med karamelliseret æble, calvados crème & citrontimian
95,-
Alle priser er angivet i DKK
Hvis du ønsker at reservere et bord, kan du klikke på RESERVATION eller ring på +45 33 11 14 17 eller send en e-mail til puk@restaurantpuk.dk.