Nordisk fiskesuppe - cremet skaldyrsbisque på jomfruhummer Serveret med håndpillede grønlandsrejer & friske krydderurter
145,-
Røget laks med pocheret æg, spinat, muskatnød & sauce hollandaise serveret på ristet surdejsbrød
145,-
Rørt tatar af okseinderlår med urtemayonnaise, urter & kartoffelchips
145,-
Gillardeau østers med skalotteløgsvinaigrette & citron
3 / 6 stk. – 175,- / 325,-
Salade de chèvre chaud
Salade de chèvre chaud - Rødbedetatar, sesam, ristet cashew, balsamico & sommersalat, serveret på sprødstegt surdejsbrød
135,-
Avocado med pocheret æg, spinat, muskatnød & sauce hollandaise, serveret på ristet surdejsbrød
125,-
PUK's blomkål - Serveret med friteret kapers, cashewnødder, gammelknas, friske urter & brundet smør
225,-
Årstidens svampe a la creme, spinat, skalotteløg & tyttebær.
serveret på ristet brioche.
165,-
Moules frites - blåmuslinger fra VilsundDampet i hvidvin med urter, hvidløg & gulerødder Serveret med pommes frites & aïoli
245,-
Klassisk torsk serveret med pommes purée, bacon, kapers, rødbede & sennepssauce.
325,-
Søtunge à la meunière serveret med brunet smør, Kapers, persille, skalotteløg, grillet citron, nye danske kartofler & sæsonens grønt
395,-
Krone sild med dildcrème, krone snaps & piment d’Espelette.
Christiansø sild med smilende æg, rødløg, kapers & cremefraiche
PUK’s gravad salmon with dill dressing.
Friteret rødspættefilet med remoulade & citron
——–
Julemedister fra Lejre mikropølsemageri med hjemmelavet grønlangkål
Æg & håndpillede søkogte grønlandsrejer med mayonnaise, citron & karse
Ribbensteg af dansk gris med rødkål & surt
Gammeldags andesteg med rødkål, brunede kartofler og andesauce.
PUKs jule tartelet.
——–
Risalamande med lun kirsebærsovs.
Bestilles af hele bordet
Price pr. person 595,-
Klassisk plankebøf på oksefilet Serveret på massiv egetræsplanke med pommes duchesse, rødvinsglaseret skalotteløg, krydderurtesmør & demi glace
325,-
Wienerschnitzel Kalveschnitzel med ‘dreng’, grønne ærter, smørstegte kartofler & demi glace
295,-
PUKs Biksemad - oksemørbrad, oksefilet, kartofler, bløde løg, PUK s HP-sauce, rødbeder, persille & sauce bearnaise
295,-
Chateaubriand bearnaise
Haricot verts, rødvinsglaseret skalotteløg, pommes frites & håndpisket sauce bearnaise
385,-
Steak au poivre husets signatur – flamberet peberbøf med
madagaskar pebersauce Haricots verts, rødvinsglaseret skalotteløg & pommes frites
385,-
Rødspættefilet med pommes frites, citron & remoulade
125,-
Friteret camembert Solbærsyltetøj & ristet franskbrød
115,-
PUKs udvalg af danske oste med hjemmesylt & Bornholmske rugkiks
135,-
Crème Brûlée med Vaniljecrème & sprød sukkerskorpe
115,-
Citron fromage med flødeskum, knas & citrus
105,-
Lun chokolade fondant med vaniljeis, hvid chokolade chips & frugtkompot.
115,-
Alle priser er angivet i DKK
Hvis du ønsker at reservere et bord, kan du klikke på RESERVATION eller ring på +45 33 11 14 17 eller send en e-mail til puk@restaurantpuk.dk.
Nyd en middag i historiske rammer. Restaurant PUK er et spisested i København, der serverer det bedste fra det nordiske og franske køkken.
Vores aftenmenu byder på både gamle klassikere og nye specialiteter. På menukortet har vi et udvalg af lækre retter, hvor de friske råvarer spiller den afgørende rolle. Derfor bruger vi kun nøje udvalgte råvarer fra leverandører, som vi kender. Her får du altid dansk mad, der smager præcis, som den skal.
Lad dig friste af vores aftenmenu, som du altid finder her på siden. Vores forretter og hovedretter byder på et udvalg af serveringer med oksekød, fisk og skaldyr samt vegetariske retter.
Vi har noget for enhver smag. Og tag bare børnene med. Vi har også noget, der kan glæde de små maver.
Vi glæder os til at tage imod dig!
Gør maven glad og indtag et dejligt måltid mad i vores spisested i København. Vores aftenmenu byder på et stort udvalg af danske og franske middagsretter, der alle er tilberedt med kærlighed.
Glæderne ved det danske middagsbord er i højsædet, når du besøger vores spisested i København. Vores kokke ved præcis, hvordan dansk mad skal smage. Derfor bliver maden tilberedt med masser af kærlighed til råvarerne, der er nøje udvalgte hos vores faste leverandører. Hos os får du derfor altid de lækreste retter med de bedste råvarer.
Et godt måltid mad skal laves fra bunden, og som erfarent spisested i København går vi aldrig på kompromis med vores retter. Hos os kan du altid nyde et godt måltid mad, uanset om du vil nyde en romantisk aften med din udkårne eller invitere hele familien på middag. Vores aftenmenu byder også på børneretter, der selvfølgelig er tilberedt med kærlighed.
Hos os træder du indenfor på et spisested i København, hvor du får oplevelsen af at være i det gamle København. Hvis vægge kunne tale, ville de fortælle spændende historier fra de mange år, som bygningen har stået. For eksempel har bygningen huset Det Kongelige Bryghus i året 1539.
København er en herlig by, hvor der altid er en summen på gaden. Til tider er det rart at få en pause fra det pulserende storbyliv. Hos os kan du trække dig tilbage for en stund og bare nyde maden og stemningen.
Hvad er bedre end et måltid mad under åben himmel? Når vejret tillader det, kan du nyde en lækker aftenmenu udendørs, mens du lytter til rislen fra vores over 100 år gamle springvand.
Når du søger et lækkert spisested i København, er vi et besøg værd. Vi byder dig velkommen indenfor til en aften i historiske rammer.