Restaurant PUK slår dørene op og lader duften af traditionel andesteg sprede juleglæde på Vandkunsten.
”Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid”
Et citat vi næsten alle kender fra Peters jul.
Selvom julesneen sjældent får lov til at ligge længe på vandkunsten, så glæder vi os meget til at fejre julen med jer.
Vi har sammensat et fantastisk menu, der virkelig sætter julens ånd.
D. 24.12.2023
Velkomstbobler
NV Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig
Menu
PUKs gravad laks marineret med rødbedesaft & urter
2021 Chablis “Fourchaume” Premier Cru, Domaine Seguinot-Bordet, Chablis, Bourgogne, Frankrig
Traditionel dansk juleand samt flæskesteg med rødkål, agurkesalat & bagte æbler
Serveret med hvide & brunede kartofler samt julesauce
2018 Châteauneuf-du-Pape, Domaine Pegau, Rhône, Frankrig
Risalamande a la PUK med lun kirsebærsovs
2017 Taylors Late Bottled Vintage Port, Duero, Portugal
Petit Fours & kaffe.
Bestilles af hele bordet.