Reservation

Klassisk Dansk

Juleaften

PUKs Juleaften menu

D. 24.12.2023

 

Velkomstbobler
NV Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig

 

Menu

PUKs gravad laks marineret med rødbedesaft & urter

2021 Chablis “Fourchaume” Premier Cru, Domaine Seguinot-Bordet, Chablis, Bourgogne, Frankrig

 

Traditionel dansk juleand samt flæskesteg med rødkål, agurkesalat & bagte æbler Serveret med hvide & brunede kartofler samt julesauce
2018 Châteauneuf-du-Pape, Domaine Pegau, Rhône, Frankrig

 

Risalamande a la PUK med lun kirsebærsovs

2017 Taylors Late Bottled Vintage Port, Duero, Portugal

 

Petit Fours & kaffe.

Pris pr person
1195 ,-

Bestilles af hele bordet

Kontakt os for at reservere din juleaftens-menu

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.