Reservation

Klassisk Dansk

Juleaften

PUKs Juleaften menu

D. 24.12.2024

 

Ledige booking tider:

17:00 – 20:00

20:30 – 23:30

 

Velkomstbobler
NV Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig

 

Menu

PUKs gravad laks marineret med rødbedesaft & urter

2023 Grüner Veltliner” Kies” , Weingut Kurt Angerer, Østrig

 

Traditionel dansk juleand samt flæskesteg med rødkål, agurkesalat & bagte æbler Serveret med hvide & brunede kartofler samt julesauce
2020 Gigondas, Domaine Raspail-Ay, Syd Rhône, Frankrig

 

Risalamande a la PUK med lun kirsebærsovs

2009 Colheita Port, Vinhos Niepoort, Duero, Portugal

 

Petit Fours & kaffe.

Pris pr. kuvert med vinmenu
1195 ,-

Pris pr. cover med alkoholfrimenu

895 ,-

Kontakt os for at reservere din juleaftens-menu

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.