Restaurant PUK slår dørene op og lader duften af traditionel andesteg sprede juleglæde på Vandkunsten.
”Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid”
Et citat vi næsten alle kender fra Peters jul.
Selvom julesneen sjældent får lov til at ligge længe på vandkunsten, så glæder vi os meget til at fejre julen med jer.
Vi har sammensat et fantastisk menu, der virkelig sætter julens ånd.
D. 24.12.2024
Ledige booking tider:
17:00 – 20:00
20:30 – 23:30
Velkomstbobler
NV Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig
Menu
PUKs gravad laks marineret med rødbedesaft & urter
2023 Grüner Veltliner” Kies” , Weingut Kurt Angerer, Østrig
Traditionel dansk juleand samt flæskesteg med rødkål, agurkesalat & bagte æbler
Serveret med hvide & brunede kartofler samt julesauce
2020 Gigondas, Domaine Raspail-Ay, Syd Rhône, Frankrig
Risalamande a la PUK med lun kirsebærsovs
2009 Colheita Port, Vinhos Niepoort, Duero, Portugal
Petit Fours & kaffe.
Pris pr. cover med alkoholfrimenu