Kom og vær med når Restaurant PUK byder velkommen til det nye 2024.
Vores fantastiske kokke har tilberedt en luksuriøs menu i vores traditionelle stil, en menu som mange kender og har forelsket sig i.
Vores sommelierer har haft travlt med at parre nogle fantastiske vine, der vil ledsage kokkens vidunderlige menu.
Vi begynder aftenen med snacks og bobler, mens vi lytter til Dronningens Margrete II nytårstale.
Dernæst fortsætter forkælelsen, når vi tager jer på en kulinarisk tur rundt i den dansk/franske cuisine med ingredienser og vine i top klasse.
____________________
Program
17.30 Appetizer & champagne
18.00 Dronning Margrethe II nytårstale
Tilkøb under Dronnings nytårstale (+510 DKK)
10g Oscietra Royal kaviar & blinis, serveret med et glas Ruinart Blanc de Blancs
18.30 5-retters menu
23.00 Petit Fours & kaffe.
23.30 – “Paint the town red bag”-gift incl. champagne & wreath cake
____________________
Appetizer
Hummer hotdog med hjemmelavet surdejsbrød, salsa og Karl Johan mayonnaise
NV Champagne Mandois, Blanc de Blanc Brut, Champagne, Frankrig
____________________
Menu
Kammuslingeceviche med æbler, hasselnød, brunet smør og brændt citron
2021 Riesling Kabinett “Trittenheimer” Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland
____________________
Pocheret torsk i kaviarsauce splittet med urteolie
2021 Chablis, Christian Moreau Magnum, Chablis, Bourgogne, Frankrig
____________________
Grillet jomfruhummer toppet med zucchini & serveret med cremet jomfruhummer bisque
2021 Bourgogne Blanc, Domaine Alain Chavy Magnum, Bourgogne, Frankrig
____________________
Tournedos med andelever, vintertrøffel, haricot vert, glaseret skalotteløg, pommes anna & sauce bordelaise
2006 Château Pontet-Canet 5th cru DB Magnum, Pauillac, Bordeaux, Frankrig
____________________
Hvid pære marineret i Poire Williams med vaniljeis og krystalliseret hvid chokolade
2019 Chateau La Grave “Cuvee du Pin” Saint Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig
Pris pr. person:
7 retter med vinmenu – 1.990,00 kr.
Caviar & Champagne upgrade +510,00 Dkk