Reservation

Traditionel

Nytårsmenu

PUKs Nytårsmenu

D. 31.12.2023

Vi begynder aftenen med snacks og bobler, mens vi lytter til Dronningens Margrete II nytårstale.

Dernæst fortsætter forkælelsen, når vi tager jer på en kulinarisk tur rundt i den dansk/franske cuisine med ingredienser og vine i top klasse.

____________________

Program
17.30 Appetizer & champagne

18.00 Dronning Margrethe II nytårstale
Tilkøb under Dronnings nytårstale (+510 DKK)

10g Oscietra Royal kaviar & blinis, serveret med et glas Ruinart Blanc de Blancs
18.30 5-retters menu
23.00 Petit Fours & kaffe.
23.30 – “Paint the town red bag”-gift incl. champagne & wreath cake

____________________

Appetizer

Hummer hotdog med hjemmelavet surdejsbrød, salsa og Karl Johan mayonnaise
NV Champagne Mandois, Blanc de Blanc Brut, Champagne, Frankrig

____________________

Menu

Kammuslingeceviche med æbler, hasselnød, brunet smør og brændt citron
2021 Riesling Kabinett “Trittenheimer” Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland

____________________

Pocheret torsk i kaviarsauce splittet med urteolie
2021 Chablis, Christian Moreau Magnum, Chablis, Bourgogne, Frankrig

____________________

Grillet jomfruhummer toppet med zucchini & serveret med cremet jomfruhummer bisque
2021 Bourgogne Blanc, Domaine Alain Chavy Magnum, Bourgogne, Frankrig

____________________

Tournedos med andelever, vintertrøffel, haricot vert, glaseret skalotteløg, pommes anna & sauce bordelaise
2006 Château Pontet-Canet 5th cru DB Magnum, Pauillac, Bordeaux, Frankrig

____________________

Hvid pære marineret i Poire Williams med vaniljeis og krystalliseret hvid chokolade
2019 Chateau La Grave “Cuvee du Pin” Saint Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig

Pris pr person
1990 ,-

Pris pr. person:

7 retter med vinmenu – 1.990,00 kr.

  Caviar & Champagne upgrade +510,00 Dkk

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.