PUKs krone sild med friteret æg, dildcrème, krone snaps
& piment d’Espelette
Karrysild med smilende æg
Tranebær, æble og løg
Røget laks med dildcrème & brøndkarse
Friteret rødspættefilet med remoulade & citron.
Æg & håndpillede søkogte grønlandsrejer
mayonnaise, citron & karse.
Hønsesalat med sprød kyllingeskind
syltede bøgehatte, brøndkarse & champignon
Puk's påskemedister med hjemmelavet grønlangkål.
Ribbensteg af dansk gris
med rødkål & surt
Ost med hjemmesylt & Bornholmske rugkiks
Pris per person 395,- pr. pers
Skal bestilles af min. 2 pers.
Kontakt os for at reservere et bord
Vi kan tage imod små og større selskab. Tøv ikke med at kontakte os på tlf. +47 33 11 14 17 eller send en e-mail til puk@restaurantpuk.dk for forespørgsel