Reservation

Traditionel

Mortensaften

PUKs mortensaften-menu

D. 10.11.2023

Puks gravad laks marineret med rødbedesaft & urter
Serveret med rygeost, rævedressing, syltede rødbeder og rugbrødscrumble

2021 Chablis “Fourchaume” Premier Cru, Domaine Seguinot-Bordet, Chablis, Bourgogne, Frankrig

____________________

 

Traditionel dansk andesteg med rødkål, rosenkål samt bagte æbler Serveret med brunede kartofler & en reduceret andesauce

2019 Côtes-du-Rhône-Village “Setier” Domaine de Pegau, sydlige Rhône, Frankrig

___________________

Æbletrifli med karamelliserede æbler, mascarponecreme & hasselnødcrumble

2021 Moscato d'Asti, Marchesi di Gresy, Piemonte, Italien

 

Pris pr person

3 Retters menu:

495, –

 

3 Retters menu med vinmenu
890,-

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.