Reservation

Traditionel

Mortensaften

PUKs mortensaften-menu

D. 10. November 2024

Puks gravad laks marineret med rødbedesaft & urter
Serveret med rygeost, rævedressing, syltede rødbeder og rugbrødscrumble

2022 Mâcon Villages, Rémy Lefèvre,Bourgogne, Frankrig

____________________

 

Sprødstegt and serveret med rødkål, græskarpuré, tyttebær, samt bagte æbler, svesker, brunede kartofler & en reduceret andesauce

2020 Gigondas, Domaine Raspail-Ay, Southern Rhône, Syd Rhône, Frankrig

___________________

 

Æbletrifli med karamelliserede æbler, mascarponecreme & hasselnødcrumble

2021 Riesling Kabinett “Trittenheimer” Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland

 

Pris pr person

3 Retters menu:

495, –

 

Valgfri vinparring:
350,-

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.